Pridruži se nam

Bi se pridružil kolektivu kot …

  • izterjevalec
  • namestnik izvršitelja
  • poslovni sekretar
  • pomočnik izvršitelja
  • referent za izterjavo

O nas

Kot ena vodilnih izvršiteljskih pisarn v Sloveniji zaposlujemo kader, ki se v največji možni meri potrudi pri izpolnitvi upnikove zahteve, bodisi pri izterjavi denarnega zneska ali dosego drugih dejanj po sklepu o izvršbi.

Z odličnim strokovnim znanjem in izkušnjami vam bomo pomagali razvijati vaše sposobnosti pri izvrševanju civilnih sodnih odločb. Profesionalnost, vztrajnost, odzivnost, inovativnost in odprtost za potrebe naših partnerjev so značilnosti, ki so jih dosedanji poslovni partnerji prepoznali pri nas.

Zakaj?

Poslovni uspeh zagotavljajo naši zaposleni s svojim znanjem, sposobnostmi, motivacijo in učinkovitim timskim delom. Dinamično okolje zaposlenim omogoča odlične pogoje za delo in razvoj na različnih področjih dela. Vztrajnost, timsko delo, odgovornost in strokovnost so ključne kompetence, ki jih cenimo in razvijamo pri svojem delu. Iščemo motivirane, samoiniciativne, talentirane, kolegialne in predane sodelavce željne izzivov, ki verjamejo, da je delo lahko hkrati tudi veselje.

Naš cilj je biti pisarna, v kateri se naši zaposleni počutijo zadovoljne ter strokovno in osebno izpopolnjene. Svojim zaposlenim želimo omogočiti tudi uspešno vzdrževanje ravnotežja med delom in prostim časom.

Motivacijsko pismo

Na kratko zakaj pri nas, zakaj ravno ti?

CV

Priloži Curriculum vitae

Pošlji po e-pošti

Prijave sprejemamo na

Zadnja posodobitev

28 marca 2022, 16:59